0

Amsterdam – Dat we bij Zalando altijd terecht kunnen voor een paar fabulous schoenen of hippe kledingitems, wisten we al. Maar de webshop breidt zich uit en komt  nu ook met een eigen modecollectie, gericht op de catwalk trends.

Om de Zalando collectie te introduceren, opent het bedrijf van 2 tot 4 maart een tijdelijke pop-up store in Berlijn. Vanaf 2 maart zal de collectie verkrijgbaar zijn via de webshop.

De lijn is ontworpen door het eigen team en Zalando wil zo een nieuwe weg in slaan op het gebied van mode. De Spring/Summer collectie 2012 zal vooral bestaan uit de laatste trends zoals etnische prints, pasteltinten en neonkleuren. Je kan in deze collectie kiezen uit zo’n 50 kledingitems, 80 schoenen en 20 tassen. 

Voor de huidige collectie heeft Zalando samengewerkt met de Berlijnse ontwerper Bernadett Penkov, die bekend staat om haar vrouwelijke elegante ontwerpen. De ‘Bernadett Penkov for Zalando Collection’ bestaat uit een collectie minimalistische jurken in nude en neon kleuren.

De tijdelijke winkel is gevestigd aan de Weinmeister Strasse 2 in Berlijn en zal dagelijks open zijn van 12.00 tot 18:00.

De Spring/Summer collectie van Zalando

www.zalando.nl

(Tekst: Esmé Schouten)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties