0

Amsterdam –  Wrangler is het orginele Amerikaanse outdoor dennim merk,  ze streven ernaar om de beste moderne jeans kleding te maken met vooruitstrevende pasvormen.

In het Fall/Winter seizoen van 2011 gaat Wrangler een stap verder dan vintage door jeans te markeren met decoraties, waaronder coole ‘Native American’ emblemen.

Wrangler is bekend van haar vele denim inovaties en maakt gebruik van laser- en manuele technieken om een fraaie reeks jeans te lanceren die er tegelijkertijd natuurlijk en uniek uit zien. De Fall/Winter’11 Mark Your Territory-collectie maakt onderdeel uit van de authentieke Wrangler ‘We Are Animals’ campagne.  De gedachte hierachter is dat evenals dieren, zijn wij mensen geneigd onze leefomgevingen en persoonlijke eigendommen te markeren, puur om onze stempel ergens op te drukken.

De campagne foto

Hierbij daagt Wrangler jou uit om ook jouw territorium te markeren. Ze word het ‘Jayne’ model bijvoorbeeld geleverd met een Limited Edition balpen, waarmee jij jouw eigen jeans eindeloos kunt versieren.  De collectie straalt dankzij de moderne folkstyling een natuurlijke sfeer uit. We zien ook de dubbele denimlook en de belangrijkste kleuren bestaan uit koraal, indigo en petrol tinten.

Daarnaast bestaat de collectie uit vrouwelijke geruite shirts in smalle, normale of A-lijn pasvorm en nieuwe donsjacks.

Wrangler maakt deel uit van VF Corporation, ’s werelds grootste kledingconcern. VF Corporation is het ook het moederbedrijf van onder andere Lee, North Face, Napapijri en 7 for All Mankind.

Een jeans overall, ook erg leuk

Ruime keuzen uit verschillende broeken, met of zonder print

Ga jij voor de denim of voor de geruite look?

Wat vind jij van de nieuwe collectie van Wrangler?

www.wrangler-europe.com

www.weareanimals.com

(Charisse Stoffels)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties