0

Amsterdam – Swarovski lanceert haar nieuwe herfst-winter collectie. De collectie draagt de naam Wings of fantasy. Nathalie Collin is de artistic director van de collectie. Zij legt uit dat de collectie over de metamorfose gaat van schaduw naar licht. Het klinkt een beetje zweverig maar het komt er op neer dat de collectie twee uitersten  beschrijft en dat de balletdanseres centraal staat.

De collectie omvat twee thema’s; Cabinet of Dreams en Mysterious Disguise.  Cabinet of Dreams neemt je mee naar de kleedkamer van de danseres. Denk aan hangertjes met de tere vleugels van een vogeltje en een rode poppenhanger met kristal versierde vlechten.

Mysterious Disguise symboliseert het moment waarop de danseres klaar is om het podium te betreden. Hierbij moet je denken aan sieraden met mysterieuze, donkere kleuren. Ook hier komen het vogeltje en de veren terug. Deze lijn is uitbundiger dan Cabinet of Dreams. Denk bijvoorbeeld aan een hangertje met een nachtblauw kristal en violette stenen met aan de zijden veren van een vogel.

En natuurlijk zijn alle sieraden voorzien van veel bling bling. We zijn niets anders gewend van Swarovski.

www.swarovksi.com

(Anne Rutte)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties