0

Amsterdam – Vlieger & Vandam staan bekend om hun befaamde Hungry Jack en Guardian Angel tassen. Maar deze Herfst/Winter komt het merk met een compleet nieuwe serie.

De tassen zijn afgeleid van de succesvolle Guardian Angel serie collectie. De afdrukken van de pistolen en messen zijn binnen deze serie naar de binnenkant van de tassen verplaatst. Door de prachtige bedrukte voeringsstuk kan je, als je goed kijkt, een bont patroon van de messen en pistolen zien. En op de voorkant van de tassen siert een leren tag waarop staat: ‘From the Guardian Angel Collection by Vlieger & Vandam’.

De dames tassen zijn er  in de kleuren zwart, donkerblauw en fuchsia. Deze worden gecombineerd met contrasterende details en afgewerkt met gouden fournituren en ritsen. De unisex tassen zijn in de kleuren fel blauw, oranje, opvallend groen en mat zwart beschikbaar. De tassen zijn afgewerkt met zwarte fournituren en ritsen, voor een extra stoere look.

Daarnaast heeft Vlieger & Vandam er voor gekozen om samen te werken met de groenste leerlooierij ter wereld: Koninklijk Hulsof. Deze Nederlandse  looierij kiest op alle fronten voor duurzame technologie zodat ze hoogwaardige leerkwaliteiten kunnen afleveren.

De collectie

Wat vind jij van de tassen van Vlieger & Vandam?

www.vliegervandam.com

(Charisse Stoffels)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties