0

Amsterdam – Modeaccessoirelabel Vlieger & Vandam brengt sinds hun start,  twee keer per jaar een uitgesproken collectie design tassen en kleine lederwaren uit. In de nieuwe collectie spotten we veel skulls, de trend van doodskopjes is aangeslagen bij iedereen en valt dus niet meer alleen onder de categorie goths en heavy metal fans.

We zijn blij dat deze coole trend helemaal vanuit Amerika is overgekomen want het is nu een waar fashion statement!

In de collectie van Vlieger & Vandam zien we veel skulls terug een van de eyecatchers uit de voorjaars 2012 collectie is de Tote Skull, een stoere tas met een geïllustreerde schedel. Wat opvalt zijn ook de opvallend geplaatste ritsen die de tas een speciale look geven.

De portemonnee is voortaan ook een item dat moet knallen als je het uit je tas tovert want het is tegenwoordig meer dan een praktisch gebruiksvoorwerp. De leren portemonnees uit de collectie spotten we ook bezaaid met skulls geschikt voor mannen en vrouwen.

En tot slot spotten we de silk scarfs, pastelkleurige zijden sjaals. De print op de sjaals bestaat uit kleine skulls in diverse soorten en maten. Deze sjaals zullen je outfit helemaal op pimpen!

Skull bag € 384,95

Skull wallet € 129,95

Skull scarf € 99,95

Skull scarf

Skull skarf € 99,95

Skull scarf

www.vliegervandam.com

(Tekst: Melanie Karolewski)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties