0

Amsterdam – Nederlands high-end sieradenlabel Angeli Dolci heeft zijn krachten gebundeld met bekend modestylist Bastiaan van Schaik en vier exclusieve armbanden ontworpen.

Van Schaik heeft de hele wereld afgereisd naar talloze luxe resorts en bijzondere locaties voor diverse modeproducties, waar hij geïnspireerd raakte. De ontwerpster en founder van Angeli Dolci Judy Frijling bekend van haar werk met luxueuze edelstenen zoals zoals jade, turkoois, en lapis lazuli werkte al eerder met van Schaik. Hij verzorgede namelijk vanaf het allereerste begin de styling voor de Angeli Dolci campagnes.
Samen gingen ze op zoek naar de perfectie combinatie tussen unieke edelstenen en het creëren van vier ultieme eyecatchers.

De armbanden zijn een verzameling van diverse kleinere armbandjes met uitlopende edelstenen en materialen. De naam ‘The Cruise Collection’ is een eerbetoon aan de tijdloze elegantie van Zuid-Frankrijk. De namen van de armbanden spreken voor zich: Cote d’Azur, Cote d’Azur Homme, Monaco en Saint Tropez. Bij zulke chique namen hoort natuurlijk een even chique prijs, de armbanden kosten per stuk €699,- op de mannen armband na – die kost €599,-

Cote d'Azur

Saint Tropez

Monaco

Cote d'Azur Homme

Alle armbanden op een rijtje. Boven: Monaco en Saint Tropez, onder: Cote d'Azur en Cote d'Azur Homme

Wat vind jij van de armbanden? Hebben ze al een plekje verovert in jouw hart – en binnenkort sieradenkistje?

www.angelidolci.com

(Charisse Stoffels)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties