0

Amsterdam – Dat er vrouwen op de wereld bestaan die niet van chocolade houden, kunnen wij ons echt niet voorstellen! Als we ons even wat minder goed voelen, gaat de zoetigheid er met repen in. Ook met Valentijnsdag is chocola hét perfecte cadeau om te krijgen.

The Body Shop weet hoe verslavend chocolade is voor de meeste vrouwen en heeft er daarom nu een verzorgingslijn op gebaseerd. De collectie, genaamd Chocomania, bestaat uit producten die je lichaam van a tot z verzorgen. Wat dacht je van een douchegel, scrub en zelfs een lipbalsem?

De body butter van deze lijn is vooral bijzonder. Hij bevat 12 Community Fair Trade-ingrediënten waar hij in totaal voor 45 procent uit bestaat. Daarnaast hydrateert deze superrijke butter je lichaam voor wel 48 uur!

Dus weet je vriend niet wat hij voor je kan kopen voor Valentijn? Of ben je op zoek naar een fijn cadeau voor jezelf? De superleuke Chocomania cadeaubox (€ 39,-) is dan een perfect idee! De losse prijzen van de producten lopen uiteen van € 3,- voor een zeepje tot € 15,- voor een bodyscrub.

De Body Butter kost € 15,- voor 200 ml

www.thebodyshop.nl

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties