0

Amsterdam – Het is april en dat betekent twee dingen: Steve Madden opent drie winkels in Nederland en de ontwerper lanceert zijn nieuwste collectie.

Wij maakten je al blij met het nieuws dat schoenenontwerper Steve Madden drie brand stores in Nederland opent. Maar je moet natuurlijk wel wat te kopen hebben. De nieuwste collectie bestaat uit een mix van streetstyle modellen en echte killer heels. Ook is er een uitgebreide collectie met zomerse sandalen. Het lijkt erop dat deze Amerikaan klaar is om de rest van de wereld te veroveren met zijn fijne schoentjes voor een betaalbare prijs.

Steve Madden kent veel fans binnen de muziekwereld: Lady Gaga, Rihanna en Katy Perry spotten we regelmatig op heels van deze ontwerper. Muziek is een grote inspiratiebron bij het ontwerpen van de schoenen. De designer heeft dan ook een online muziek platform gecreëerd waar hij jonge talenten begeleidt. Opkomende artiesten krijgen de mogelijkheid om op te treden in de Steve Madden winkels. Daarnaast draait het merk hun muziek in on- en offline stores.

Stoere boots

Zomerse sandaaltjes

Camelkleurige wedges

www.stevemadden.com

(Ramona van Leeuwaarde)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties