0

Amsterdam – We willen er eigenlijk nog niet aan denken, de ‘zomer’ is namelijk nog amper begonnen, maar merken presenteren op dit moment al hun najaarscollectie. Koude voeten zijn niet fijn. Gelukkig komt Sorel met nieuwe items waardoor we fashionable warme voeten kunnen hebben.

Celebs als Liv Tyler, Elle MacPherson, Jessica Biel en Jennifer Aniston lopen weg met het merk, dat al sinds 1962 bestaat. Ook voor dit najaar heeft Sorel een aantal pronkstukjes in haar collectie. Eén daarvan is Conquest Carly, de vrouwelijke uitvoering van de Conquest Boot, die in verschillende kleuren en twee hoogtes te verkrijgen is. Met deze schoen kom je gegarandeerd de centimeters sneeuw door die we de laatste tijd in Nederland hebben mogen meemaken.

Ben je op zoek naar iets meer verfijnders? Dan is het model Chipahko Blanket misschien iets voor jou. Met dit exemplaar kun je stylish door de winkelstraat lopen zonder koude voeten te hebben deze winter, én het is een keer wat anders dan die UGG. Ga je op wintersport dus ben je op zoek naar iets stevigers? Dan is de tijdloze Caribou iets voor jou. De schoen is waterproef en heeft een ‘thermosok’ aan de binnenkant van de schoen, iets waar Sorel al in de jaren ’60 mee kwam voor de verkleumde voeten van Canadezen.

Schoenen van Sorel zijn onder andere te verkrijgen bij Sarenza.nl, Zalando.nlMyTheresa.com, DeBijenkorf.nl en op Sorelfootwear.nl. Bekijk een deel van Sorel’s najaarscollectie hieronder!

 

Sorel Conquest Carly Short

Sorel Chipahko Blanket

Sorel Joan of Arctic

Sorel Caribou

 

Sorel Chipahko Felt

www.sorelfootwear.nl

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties