0

Amsterdam – Mippies komt met een nieuwe collectie sieraden. De lijn is in Bohemian stijl, een stijl waar wij hier op de redactie dol op zijn. De collectie zit vol met goudkleurige juweeltjes die je outfit helemaal afmaken.

Zo zijn er jaloersmakend mooie oorbellen, gouden armbanden en kettingen met parelmoerkralen of edelstenen in groentinten pastels en poeder. Deze kleuren benadrukken het Bohemian gevoel en zijn erg geschikt voor de zomer.

 Het Mippies assortiment bestaat uit alleen gouden sieraden of goud in combinatie met zilver. Opvallend daarom is de uitsluitend zilveren collectie die Mippies dit voorjaar uitbrengt, de Silver colered Collection. Ook in deze lijn is de Bohemian stijl voelbaar met kleuraccenten in blauw en rozetinten.

Oorbellen met hartje: onze favoriet!

Leren armbandje

Ketting met bedeltjes

Met deze ring val je extra op

Als aanvulling op de Bohemian collectie laat Mippies zich met deze collectie ook van haar stoere kant zien. Zo is er een sieradenlijn die gebruik maakt van leer die net dat beetje extra geeft. Deze stoere lijn laat tal van sieraden zien veelal gecombineerd met studs, zowel goud als zilverkleurig. Ben je nieuwsgierig geworden naar de nieuwe collectie, neem dan een kijkje op de site. De sieraden zijn namelijk sinds kort ook te koop via Mippies online shop.

www.mippieswebshop.com

(Manouk de Boer)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties