0

Amsterdam – Genieten van de zomer is natuurlijk het enige waar we de komende weken aan willen denken, maar een beetje spieken hier en daar voor wintercollecties kan geen kwaad vinden wij. En wat is er nou fijner dan spieken bij merken die wel hele leuke items voor ons in petto hebben?

De nieuwe winter collectie van SET is opgedeeld in drie gedeeltes: Vintage military, A 70′s love story en country heritage. Alle drie de collecties hebben een eigen bijzondere draai gegeven aan de warme winterdagen.

Vintage Military collectie

Bij de Vintage Military collectie draait het heel erg om outerwear met een militair touch. Je kunt hierbij denken aan hele vrouwelijke items die toch stoer zijn, zoals te gekke aviator jassen.

A 70's Love Story collectie

Bij de collectie van A 70′s Love Story staan de jaren zeventig centraal, met in het bijzonder iconen als MacGraw uit Love Story en Diane Keaton. De nadruk ligt op het creëren van een hele vrouwelijke, maar toch nieuwe silhouet door het combineren van vele lagen. Van leer tot wol: de flair broeken en de fleurige kleding zal je winter garderobe helemaal opleuken!

Bij Country Heritage gaat het tot slot om invloeden van het plattelandleven, zoals jagen, schieten en vissen. Zo flaneert de ruiterlook, een combinatie van stoer en stijlvol, lustig naast een 60’s stijl preppy schoolmeisjes imago.

Genoeg keus dus voor de ware fashionista’s deze winter! Ga jij een kijkje nemen?

www.set-fashion.com

(Anna Nikbakht Nooshin)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties