0

Amsterdam – Kapsels zijn ook onderhevig aan mode en trends. Soms zijn hele strakke coupes hip en op andere momenten wil iedereen juist met los, beachy haar rondlopen.

Elk jaar gaat er een select team van Schwarzkopf naar de Fashion Weeks in Londen, Parijs, Milaan en New York om te kijken wat er dat seizoen voor trends zullen zijn. Met inspiratie van de verschillende shows komen zij terug om een nieuwe collectie aan haartrends te creëren. Tijdens dit proces probeert Schwarzkopf wel altijd de couture looks van de catwalks te vertalen naar draagbare kapsels. We gaan nu eenmaal niet met catwalk hair naar kantoor!

De looks 2012 van Schwarzkopf variëren van losse, sensuele tot pittige, korte coupes. Voor elke coupe heeft het merk natuurlijk ook het perfecte product. De trendcollectie 2012 bestaat uit vier verschillende Angel Looks: Bedlam Almighty, Saint Econic, Newtral Goddess en Overculture Envoy. De bijbehorende producten zijn de Ultimate Volume Shampoo, Heidi Klum’s Heat Styles Mousse, Ultimate Repair Direct Care Mousse en Mega Strong Power Wax. Deze producten zorgen voor mooi, natuurlijk haar en geweldige, langdurig houdende coupes.

v.l.n.r. Bedlam Almighty, Saint Econic en Overcultural Envoy

www.schwarzkopf.nl

(Tekst: Kimberly van Stokrom)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties