0

Amsterdam – Alle Replay lovers opgelet. Het merk bestaat dit jaar 30 jaar en dat moet natuurlijk gevierd worden. Het label ontwierp speciaal voor dit jubileum een exclusieve lijn onder de naam 30 Years Capsule Collection.

Exclusief is de lijn zeker de pakketjes zullen in oplage van 500 in de winkels verschijnen. De five pocket jeans is zowel leuk voor jezelf al voor je vriendje. Het tweede item is een jeans shirtje die voor de vrouwen getailleerd is en voorzien van een ‘western’ randje. De mannen uitvoering is het regular workwear model, met een stuk minder poespas. De items krijg je verpakt en al in cadeauv vorm. In de giftbox vind je nog twee extraatjes van Replay, een riem en twee bandanas.

Het spijkershirtje voor vrouwen

Voor een exclusieve giftbox betaal je wel een hoop. De box met jeans kost € 563 en voor € 278 ben je de eigenaar van een box met jeans shirt. Gelukkig heb je nog tot augustus de tijd om de sparen. Vanaf eind augustus kun je de collectie aanschaffen in het filiaal aan PC Hooftstraat in de hoofdstad.

www.replay.it

(Manouk de Boer)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties