0

Amsterdam – Penélope en Monica Cruz ontwerpen wederom samen een lijn voor Vögele. De twee zusjes lanceerden deze week in Zurich hun nieuwste Biaggini Violett collectie.

De twee verruilden vorig jaar hun ontwerpklus voor Mango voor die van Vögele. Een compleet andere doelgroep, maar voor de twee weer een nieuwe uitdaging. En er zit ook alweer een derde lijn aan te komen: Penélope en Monica zijn op dit moment druk in de weer met het ontwerpen van de herfst-wintercollectie 2011/2012. “We zijn hard aan het werk voor de volgende lijn: van het complete ontwerp tot de kleur en snit, er moet nog flink wat gebeuren.” Naast ontwerpen, schitteren de twee ook in de campagne.

In de collectie vind je romantische nude-kleurige outfits, gipsy look bloesjes, een zwarte jumpsuit, stoere leren jack en veel frisse zomertops.

Little white dress

Stoere leren jack

Gipsy look

Zwarte jumpsuit

Roze top

Romantisch bloesje

Penélope en Monica aan de ontwerptafel

De najaarscollectie presenteren de designerzusjes dit jaar tijdens de Charles Vögele Fashion Days in Zurich. De Hollywoodster is in ieder geval erg in haar nopjes met e samenwerking: “Wanneer ik vrouwen op straat zie in onze Biaggini Violett collectie loop ik naar ze toe om hen te bedanken, het liefst omhels ik ze! Het geeft een heelijk gevoel om vrouwen in jouw eigen ontwerpen te zien.”

De collectie ligt sinds deze week in de winkels.

www.charles-voegele.nl

(Elisah Jacobs)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties