0

Jimmy Choo for H&MAmsterdam – Honderden vrouwen stormden vandaag Hennes & Mauritz (H&M) in om een Jimmy Choo-item te scoren. Binnen een half uur werden de gladiator stiletto’s en jumpsuits al op Marktplaats.nl aangeboden.

Wie naarstig op zoek is naar een paar schoenen, een tas of een jurkje uit de Jimmy Choo-collectie voor H&M maakt een goede kans op Marktplaats.nl. Een aanzienlijk deel van de  gelanceerde lijn is inmiddels op de site te vinden. Ook voorgaande jaren was het succes van de eenmalige collecties van H&M direct zichtbaar op Marktplaats.nl. Het kledingaanbod van onder andere Comme des Garçons, Viktor & Rolf en Roberto Cavalli liet een duidelijke stijging zien, slechts enkele uren nadat hordes fashionista’s de rekken van de winkelketen plunderden.

Vers veroverde aanwinst
“Met ruim 6,5 miljoen unieke bezoekers per maand op Marktplaats kunnen we goed zien wat er in de Nederlandse samenleving speelt”, vertelt Francine van Dierendonck, marketingdirecteur bij Marktplaats.nl. “Net als voorgaande jaren zien we dat veel vrouwen hun vers veroverde aanwinst direct op Marktplaats zetten. De een komt er thuis achter dat de maat niet goed is, de ander heeft een neus voor handel en maakt slim gebruik van de populariteit van deze collecties.”

www.marktplaats.nl

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties