0

Amsterdam – Misschien ken je het probleem wel. In de zomer smeer je jezelf volledig in met zonnebrand om ook maar iedere verbranding te voorkomen. Toch is het moeilijk om de randjes van je bikinitop mee te nemen, ze verschuiven immers zo gemakkelijk.

Je bh weer aantrekken is daarna een pijnlijk klusje. De nieuwe ondermode van Simone Perele biedt uitkomst met haar speciale ondergoed met aloë vera.

De collectie heet The Caressence en bevat handgemaakt kant waarin aloë vera draden verwerkt zijn. Dit maakte het stofje superzacht en geschikt voor de gevoelige huid. Eerder werd al aloë vera gebruikt voor t-shirts en sokken zodat ze zacht aanvoelen op je huidje. Dat het nu ook voor ondermode wordt gebruikt is dus zo gek nog niet! Ongeveer 100 wasbeurten kun je genieten van de zachte stofjes.

De collectie bevat nu alleen nog maar T-shirt bh’s maar wie weet breidt de lijn uit als het een succes wordt. Je vind deze ondermode onder andere bij de Bijenkorf, voor meer verkooppunten kun je terecht op de website.

De bh's zien er op de campagnebeelden al zacht uit, al is het alleen maar door de leuke pastelkleuren.

(www.simone-perele.com)

(Manouk de Boer)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties