0

Amsterdam – Je zit vast nog met je hoofd bij alle mooie zomercollecties. Waarschijnlijk bereid je je ook al voor op alle leuke, vrolijke outfits die je gaat dragen op vakantie… Maar de najaarscollecties komen er ook weer aan. Zo ook die van Marc Cain.

Voor aankomende herfst en winter komt de designer met een algemene lijn en een wat sportievere lijn. Het merk richt zich op de moderne, elegante vrouw en dit zie je terug in de collectie. In de algemene lijn overheersen rustige kleuren. Denk aan nude, grijs, grijsbruin, oudroze en zwart. Hoewel het rustige kleuren zijn zie je wel een aantal prints voorbij komen. We zien veel jurkjes en getailleerde jasjes terugkomen.

De sportievere lijn van Marc Cain bestaat uit wat stoerdere items en daardoor ook stoerder kleurgebruik. Denk aan dikke gebreide truien in donkere kleuren en wijde broeken. Het geheel wordt wel afgemaakt met een vrouwelijke touch doordat de bovenkleding altijd getailleerd is. De sportievere lijn is dus geschikt voor een stoere maar toch vrouwelijke look.

Kijk mee naar een voorproefje van de najaarscollectie!

www.marc-cain.com

(Anne Rutte)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties