0

Amsterdam – Muldooneys of Londen staat bekend om haar uitgebreide collectie clutches, werktassen, schoudertassen en shoppers.

En nu de Spring/Summer collectie 2012 er is betekent dat extravagante kleuren en mooie modellen die worden afgewerkt met prachtige details. De collectie straat luxe uit, waarbij gebruik word gemaakt van de kleuren licht blauw, appel groen, shanghai mistgrey, brons, burnt orange en metallic.

Luxury at large’ is de sleutelzin voor deze collectie, dit weet zich te vertalen door het gebruik van de materialen dit seizoen. Zo zien we nappa, slangen, hagendissen en- krokodillenleer voorbij komen. De prijzen variëren van Prijzen variëren van 145 tot 375 euro.

De limited edition (Capsule) lijn bied kleine musthave items, tassen en clutches van brons leer met een slangenpatroon is een voorbeeld hiervan. De fashionistas die anno 2012 kiezen voor Muldooneys worden door het merk beschrijven als mysterieus en stijlvol, ze stralen luxe uit met een edgy twist en zijn echte vrouwen van de wereld.

Blythe - licht blauw

Hayley - olijfgroen

Erin - Geel groen slangenleer

Betsy Drawstring - Burnt orange, slangenleer

Betsy Drawstring - Geel groen, slangenleer

Gerda clutch - burnt orange, slangenleer

Colette - licht blauw

Gerda Clutch - Geel groen

Eileen - zwart en wit, slangenleer

Limited edition: Gerda clutch, brons slangenleer

Limited edition: Mabel clutch, brons slangenleer

Arella clutch - brons slangenleer

Wat vind jij van de collectie?

www.muldooneys.com

(Charisse Stoffels)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties