0

Amsterdam – Als ware fashion lovers hebben we er echt wel wat over om een goede show te kunnen zien. Gisteren werd dit nogmaals bewezen, toen we tijdens de stromende regen in de tuin van het prachtige Dylan hotel in Amsterdam de Lustrum editie van het Boutyq concept mochten bijwonen.

Modemiddend Nederland verzamelde zich om de nieuwe collecties te zien, weer of geen weer! Boutyq is een vernieuwend concept dat zowel nationale als internationale designers een podium biedt. Drie ontwerpers uit binnen – en buitenland mochten hun mooie stukken showen: Francisco van Benthum, Jeroen van Tuyl en Unconditional. Onder het genot van muziek van Moke keken we onze ogen uit.

De collectie van Francisco van Benthum

De modellen zagen er prachtig uit in van Benthum

Francisco van Benthum opende de avond met een verrassende collectie geïnspireerd op zomerse thema’s als ‘de tropen’ en ‘Cuba’.

De collectie van het Brtise label Unconditional

Een van onze favoriete looks van Unconditional

Het Britse Unconditional showde zowel een mannen als een vrouwencollectie bestaande uit een street chic zomercollectie. Wij vielen als een blok voor de super mooie doorzichtige, zwarte stukken uit de collectie. Tot slot sloot Jeroen van Tuyl de avond af met een klassieke maar stoere collectie!

Alle paraplu's op een rijtje!

De modellen van alle shows zagen er prachtig uit, met name omdat hun haar en make-up tot in de puntjes was verzorgd! Houd  I Love Beauty News in de gaten, want daar kun je binnenkort een interview lezen met Wella haar-goeroe Jeffrey Janssen en M.A.C make-up artieste Elke!

Wat vind jij van deze collecties? Laat het ons weten!

www.mynthboutyq.com

(Beeld: Team Peter Stigter)

(Anna Nikbakht Nooshin)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties