0

Amsterdam – We zijn bekend met de fabulous jurkjes van LaDress, die ons keer op keer blijven verassen met knallende kleuren en fijne stoffen. Daarom zijn we ook enorm blij dat het label reeks elegante jurkjes op de markt brengt.

De collectie draagt de naam: “The Little Black LaDresses”. Zoals de naam al zegt gaat hier om de classic Little Black Dress die iedere fashionista in haar kast moet hebben. Het gaat hier om  maar liefst drie varianten: Carla, Gabrielle en Eleanor. Dit zijn stuk voor stuk prachtige casual jurkjes die binnen een mum van tijd om te stylen zijn tot ultra-chique cocktail jurkjes.

Carla

Het model ‘Carla’ is geïnspireerd op Carla Bruni en past vrijwel overal bij, dankzij de sash om de taille creëer je een mooi zandloper figuur. Met een paar killer heels en rode lippenstift ben je binnen no-time ready to party!

Gabrielle

Gabrielle’ is het prachtige jurkje dat eindeloos te combineren is. Het klassieke model is geïnspireerd op de befaamde Gabrielle Coco Chanel en is door de fijne stof zowel fijn voor op het werk als voor een avondje uit. Het enige wat je nodig hebt zijn de juiste accessoires.

Eleonor

Het laatste jurkje draagt de naam ‘Eleonor’ en is geïnspireerd op Eleanor Roosevelt. Dit jurkje is zowel casual als city-chic, we like! Combineer het met een paar enkellaarsjes en een oversized clutch and you’re ready to go!

Wat vind jij van de jurkjes?

www.ladress.com

(Tekst: Charisse Stoffels)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties