0

Londen – Lily Allen komt met haar eigen kledinglijn onder licentie van Lucy in Disguise, de winkel die ze vorig jaar opende met zuslief Sarah Owen. De collectie bevat vintage like outfits vol zwierige jurkjes. Leuk!

De twee openden vorig jaar de Londense Lucy in Disguise winkel waar ze alleen vintage kleding verkopen. En deze shop is de inspiratiebron geworden voor Lily’s eigen kledinglijn. Nadia Jones, zus van Kim Jones (voormalig creatief directeur bij Alfred Dunhill, nu werkzaam bij LVHM, bedrijf dat luxe-merken als Louis Vuittin huisvest) adviseert de twee in hun beginnende ontwerpcarrière.

Rode maxi dress.

Heerlijk romantisch jurkje.

Mintgroene lange jurk.

In Lily’s collectie vind je onder andere zwarte paillettenjurkjes en jaren ’40 jurken, precies wat bij de Britse artieste past. De lijn gaat de rekken in van Harvey Nichols in Engeland. Daarnaast vind je het ook in 70 internationale winkels en in de Lucy in Disguise store in Londen. Prijzen liggen tussen de € 100 en € 400. Wij zijn nu al fan.

Bekijk hier de Lucy in Disguise winkel van Lily en Sarah, die in het televisieprogramma ‘Lily Allen: Riches to Rags’ te zien was.

www.lucyindisguise.com

(Elisah Jacobs)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties