0

Amsterdam – Breisels warm voor in de zomer? Knit-Ted bewijst het tegenovergestelde. Het piepjonge merk -want sinds juni 2010 pas op de markt – biedt luxe basics voor fijne prijsjes.

Ontwerpster en oprichter Petra Stapper – afgestudeerd aan het Amsterdam Fashion Institute – vertelt vol overgave over haar label die ze heel subtiel naar dochtertje Teddie vernoemde. Tijdens de zwangerschap is het namelijk allemaal begonnen: “Ik zat thuis en bedacht me ineens dat een kledinglijn een superleuke nieuwe uitdaging zou zijn.” Het resultaat werd een lijn met luxe tijdloze basics die je goed combineert met andere kledingstukken. Extra fijn: voor zowel mannen als vrouwen.

In de voorjaar-zomercollectie vind je onder andere mouwloze tops, jurkjes met subtiele pailletten, off schouder tops en een katoenen blazer met elleboogpatches.

Op de vraag wie Petra graag zou willen kleden, antwoordt ze: “Danielle Overgage. Ik vind haar heerlijk down to earth en daarnaast heeft ze een geweldige uitstraling. Wendy van Dijk is ook mijn favoriet.” Plannen voor de toekomst zijn er zeker, maar alles op z’n tijd voor Petra. “Ik wil nog heel graag een jersey-collectie uitbrengen, dus wie weet voor 2011…

www.knit-ted.com

(Elisah Jacobs)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties