0

NEW COLLECTION Kleurrijke zomer met Thomas SaboAmsterdam – Deze zomer kun je er hip uitzien met de mooie bedelarmbandjes van Thomas Sabo. De nieuwe lente/zomer 2010 Charm Club Collection bevat leuke bedeltjes met die gebaseerd zijn op de thema’s Tropical Holiday, Charm Resort, Yippee Yippee Yeah!, Kick it like Sabo! en Be my Baby.

Tropical Holiday bestaat uit mooie bedeltjes van onder andere tropische bloemen en vogels met prachtige felle kleuren zoals oranje, roze en geel.
Charm Resort is een leuke collectie met bedeltjes van Disneyfiguren zoals Ariël de Kleine Zeemeermin, Nemo en een tropische Minnie Mouse.

Yippee Yippee Yeah! bevat mooie bedeltjes die gebaseerd zijn op het Wilde Westen. Denk vooral aan totempalen, veren, een cowboyhoed, een cactus en een revolver. In deze collectie komt turquoise weer helemaal terug.
Kick it like Sabo! is vooral toepasselijk voor het aankomende WK. De collectie bevat daarom ook veel voetbal bedeltjes met voetballen, voetbalschoenen en leuke bedeltjes van een Mickey Mouse.

Be my Baby bestaat uit leuke romantische bedeltjes waar rood en zilver de sleutelwoorden zijn. Zo zijn er bedeltjes van harten en ringen, maar ook een teddybeer, babyschoentjes en een kinderwagen zijn in deze collectie te vinden.

NEW COLLECTION Kleurrijke zomer met Thomas Sabo 

Ga snel naar de website en bekijk de collecties.

www.thomassabo.com

(Milou Schouten)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties