0

Amsterdam – De Kardashian sisters gaan down under. Kim en Khloé Kardashian werden namelijk gisteravond gespot in Kings Cross in Sydney. De speciale trip naar Australië had te maken met de lancering van hun nieuwe handtassen uit de Kardashian Kollection.

De collectie bestaat uit een variatie aan tassen en kleuren; van nude-tinten tot felle kleuren en natuurlijk mooie dierenprintjes. Daarnaast is de collectie, bestaande uit 67 tassen, enkel te verkrijgen op de Australische markt – helaas. Maar we hopen dat we alsnog via internet een tasje kunnen bemachtigen! De zussen hebben gezegd dat ze naar internationale catwalk shows, persoonlijke smaak èn hun eigen favoriete ontwerpers hebben gekeken voor inspiratie.

Kim en Khloe lanceerden samen de tassen

En als dat al niet genoeg is komt er binnenkort ook nog een Vera Wang Kardashian Collection in februari. Dat wordt een beetje ongemakkelijk, gezien het feit dat Kim Kardashian, die drie jurken van Vera droeg tijdens haar bruiloft, gaat scheiden van Kris Humphries. Wij vragen ons af of de jurken goed worden verkocht, bruidsjurk vloek anyone?

De zusters en de tassen

Vechten om een tas, heel normaal!

Ga voor basic of voor een opvallende kleur

Laktassen, we love!

Print of geen print?

Kies voor basic, trendy of opvallend

Vurig rood!

Slangenleren detail

Wat vind jij van de tassen?

(Tekst: Charisse Stoffels)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties