0

Amsterdam – Ibana Rouge ontstond drie jaar geleden als tassenmerk, maar breidde de laatste paar jaar uit met leren jurkjes, jasjes, riemen en zelfs opvouwbare flatjes (handig!). Met succes: BN’rs als Wendy van Dijk, Froukje de Both en Nance spotten we al in ontwerpen van Ibana Rouge.

ILFN sprak labelmanager Christine Gerrits over de succesformule van het merk dat zijn oorsprong in de leerindustrie vindt. “Het totaalplaatje moet kloppen, vandaar dat we uitbreiden met leren kledingstukken en accessoires. Leer is een uitdagend product, elke huid is anders en hoe langer je een leren product gebruikt, hoe mooier het wordt.” Wendy van Dijk spotten we in ‘X factor’ al met een stoere leren skinny. Zangeres Rochelle is een groot fan van Ibana Rouge.

Favoriet uit de collectie is met stip het ‘never out of stock’ bikerjasje dat elk seizoen terugkomt in nieuwe kleuren. En voor de prijs – € 149,95 – hoef je het zeker niet te laten. Zeker eentje dat onmisbaar is in je kledingkast. Voor de komende zomer zien we bij Ibana Rouge veel kleur, franjes op de mouwen, doorgestikte jasjes en leren jurkjes. Onze favoriet is de mix van leer met sweatstof als jasje. Heerlijk speels!

Ibana Rouge

Ibana Rouge

Zwart leren jasje

In de collectie genoeg leuke leren tassen

Het never out of stock leren jasje

De toekomstplannen van Ibana Rouge zien er rooskleurig uit. Naast dat het merk vier keer per jaar met een collectie komt – twee hoofdlijnen en twee tussencollecties – vertelt Christine dat ze gaan uitbreiden naar het buitenland. Naast de 180 verkooppunten in Nederland kunnen de Zuider- en Oosterburen hun lol dit jaar ook op.

www.ibanarouge.nl

(Elisah Jacobs)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties