0

Amsterdam – Niet alleen zijn we bezig met het stylen van onze outfits maar ook met die van ons interieur. Met leuke kussentjes, kleedjes en fotolijstjes wordt het alleen maar knusser. Kinderkamers kunnen natuurlijk niet achter blijven, dus komt H&M met een home collectie voor de allerkleinste.

We kunnen dan ook een speelse collectie voor kinderen en baby’s verwachten. Het blijven natuurlijk kleine wezentjes dus om een vertrouwde omgeving te creëren is alles in rustige en neutrale kleuren. Onder andere komen we breisels, imitatiebont en biologisch katoen tegen in de collectie. Voor alle moeders moet het er natuurlijk wel fashionable eruit blijven zien. De kinderen moeten er natuurlijk ook plezier aan beleven en daarom zijn er op veel items opdrukken van beren, konijnen en vossen. Zo is er zelfs aan gedacht om oren op een gebreid berenkussen te plaatsen en zit er op een dekbedovertrek roze hartjes op de oren van een vos. Zo hebben ze hun eigen dierenvriendjes in hun slaapkamer. De collectie bestaat uit handdoeken, badstof mutsjes, haakjes, dekbedovertreksets, kussens en speelhuisjes.

Wanneer de kinderkamer gestyled is in de nieuwe H&M home colletie, zal je kindje alleen maar stralen. Dat is uiteindelijk waar we het allemaal voor doen. Het is nog even afwachten maar in juli is het bij H&M te koop.

Bekijk de foto’s hieronder hoe de collectie eruit ziet.

Een rustgevende babykamer met trendy accessoires

Een trendy witte kamer met roze polkadots en accessoires

En een kamer vol met wolven....

Een roze schattig konijntje als kledinhanger

Een berenkussen met oortjes

De kleintjes in een bruine badjas met berenhandjes

Onder de wolven slapen...

Of onder een panter...

Een rustgevende sterretjes dekbedovertrekset

En ook nog knuffels voor in bed

www.hm.com

(Tekst: Lisa Tervoort)

 

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties