0

Home CollectionAmsterdam – Gistermiddag gaf H&M ons een voorproefje van haar nieuwe Home collectie. Speciaal voor de nieuwe voorjaarscollectie was de showroom omgetoverd in een kleurrijk boswaar de nieuwe items te bewonderen waren. De nieuwste trends van de catwalk zijn op een leuke en zeer originele manier doorgevoerd in de woonaccessoires. Hieruit blijkt maar weer dat H&M mode en wonen feilloos met elkaar weet te combineren.

De home collectie voor aankomend voorjaar is om hebberig van te worden. Roze voert de boventoon in de collectie en daarmee wil H&M Home haar vrouwelijke kant laten zien. Romantische en dieren prints, stoere details en natuurlijke elementen bieden een divers aanbod om je interieur een frisse voorjaarslook te geven.
Home Collection
Home Collection met killer heels van Jimmy Choo

Een leuke extra is de speciale collectie van de Nederlandse illustrator Julie Verhoeven. Het resultaat van deze speciale samenwerking zal vanaf eind februari te koop zijn. Haar illustraties zijn o.a. terug te zien op tassen, kussens en beddengoed. Alle andere items van de voorjaarscollectie zullen vanaf eind december verschijnen en zijn exclusief via de catalogus en website te bestellen. Kijk voor meer informatie op www.hm.com

Home Collection

Home Collection
www.hm.com

(Fleur Le Guen)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties