0

Amsterdam – Modemerk Expresso verwent ons met een nieuwe collectie voor dit voorjaar. Het Nederlandse label verrast ons met een lijn bestaande uit zeven verschillende thema’s. Het merk springt zo in op de allerlaatste trends, want dat zijn er veel.

What’s in a name? Out of the Blue toont veel blauwe tinten gecombineerd met wit en hier en daar een rood accentje. De lijn bevat veel prints met vrolijke streepjes, ruitjes en bloemen. Onze favorieten: de broekjes met een vintage like look.

Zwart en off-white staan centraal binnen het Riviera Chique thema. Expresso koos voor chique thema met een knipoog naar de Franse Riviera in haar glorietijd. We zien veel belijniing, streepjes en de contrastkeuren zwart en wit. Ben je juist een eigentijdse, drukbezette vrouw? Dan heeft het merk de Dresses to Impress-lijn. Een collectie die voornamelijk bestaat uit – guess what? – jurkjes. Veel multicolour dresses, maar ook zwart-wit is terug te vinden binnen dit thema.

Rode lippenstift is de basiskleur voor het Lipstick Thema. In de collectie vind je rood als hoofdkleur, het silhouet is vrouwelijk en sexy. Expresso zorgt voor een echt stadsgevoel. De lijn bevat veel jurkjes, tops, shawls en accessoires. Zwart is de basiskleur van Night-Lights. Expresso gooit er funky kleuren in als fuchsia en oranje. De verrassende figuratieve prints zijn leuk om te combineren met verschillende accessoires.

Expresso haalde zijn inspiratie voor Water Flow uit de collecties van beroemde modehuizen. Veel rustieke kleuren komen terug in deze collectie als grijs, kalk en zeeblauw. Je vindt fijne breisels, wikkels en luxe details. Centraal staat het aquarel gevoel die je terugziet in de prints.

Pink Comfort heeft een zomers thema. De basis is wit incombinatie met grijs melanges en lichtroze en zilvere accenten. Expresso koos voor luchtige laagjes en transparante stoffen. Het jersey blazertje kun je combineren met een stijlvol jurkje of stoere shorts.

www.expresso.nl

(Ramona van Leeuwaarde)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties