0

Amsterdam – Het is tijd om ons haar weer flink wat aandacht te geven tijdens deze koude dagen. Je lokken kunnen door deze kou sneller afbreken en statisch worden dankzij de verschillende temperaturen van binnen en buiten.

Om je haar een voedende boost te geven kun je perfect de shampoo’s van Guhl gebruiken die gebaseerd zijn op de beste voedende ingrediënten, namelijk: amandel, perzik, rijst en citroenmellise. Volgens Guhl bezitten zij hét recept voor mooi en natuurlijk haar, door middel van natuurlijke ingrediënten.

De Guhl ‘Rijke Voeding’ producten bestaan uit amandel-olie. Amandel staat al heel lang bekend als beauty ingrediënt en is zeker goed om je haar optimaal in conditie te houden. De productenlijn bestaat uit een voedende shampoo, conditioner, daily repair & protect crème en een butter mask.

De ‘Langdurig Volume’ lijn van Guhl is geschikt voor dames met dun en futloos haar. Het is gebaseerd op lotusbloemen en rijstproteïnen die specifiek ontwikkeld zijn tegen futloos haar. Om je haar in topconditie te houden, bestaat deze lijn uit een langdurige volume shampoo, volume & care spray en een active styling spray.

Guhl ‘Heerlijke Verzorging’ is een goede shampoo om je lokken mee te verwennen en is gemaakt van perzikextracten. Guhl ‘Luchtig & Fris’ is een shampoo die het snel vet worden van het haar vertraagd en het geeft je een schoon gevoel door middel van een vleugje citroenmelisse.

Bekijk hieronder de producten van Guhl’s beauty receptenboek.

Guhl rijke voeding met amandel-olie

Guhl Mild verwennen met een heerlijke perzikgeur

Guhl langdurige volume met lotusbloem en rijstproteïnen tegen dun en futloos haar

Guhl Fris & Fruitig zorgt ervoor dat je haar minder snel vet wordt, door middel van het ingrediënt citroenmelisse

www.guhl.nl

(Tekst: Wendy Heuvelman)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties