0

NEW COLLECTION: Grijs is het nieuwe zwart!Amsterdam – Grijs is het nieuwe zwart, dat is het statement wat Mexx wil maken met hun nieuwe najaarscollectie. Een collectie met een moderne, frisse, sexy, stijlvolle en internationale touch. Mexx gaat met deze collectie voor een casual look voor de metropolitische vrouw.

In de collectie met onder andere wollen rokjes, blazers, donsjassen en zelfs een jersey jumpsuit staan kleuren als natuurlijk grijs maar ook donkerblauw, smaragdgroen, robijn en dieppaars centraal. Naast dat ze kiezen voor effen kleuren wordt er in deze collectie ook gekozen voor verschillende prints.

Naast kleding heeft Mexx voor deze collectie ook allerlei accessoires ontworpen. Want geen garderobe kan zonder goede accessoires. Voor de accessoirecollectie blijft naast het -altijd goed- zwart, grijs een belangrijke kleur maar ze kiezen ook veelal voor bruine en donkerblauwe tinten. Mexx heeft voor een uitgebreide accessoirecollectie met items als tassen, portemonnees en riemen. Maar we gaan richting de winter en daarom mogen sjaal, handschoenen en mutsen ook niet vergeten worden in deze collectie.

www.mexx.com

(Milou van Reijen)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties