0

Amsterdam –  Stichting Face This komt met een nieuwe collectie T-shirts. Zoals we gewend zijn, zijn de tees bedrukt met tekeningen van Indonesische leerlingen en gaat de opbrengst van de kleding naar het onderwijs  van deze kindjes.

Toch ben je bij het zien van de mooie plaatjes wel benieuwd wie nou die tekening op het shirt heeft gemaakt. Face This bedacht een oplossing, om het gezicht achter de tekening te leren kennen!

Deze nieuwe collectie bevat een QR-code die in elk exemplaar verwerkt is. Met behulp van deze code kun je met je telefoon gemakkelijk de jonge ontwerper van jouw shirt achterhalen en krijg je wat achtergrondinformatie. Daarnaast maak je tegelijkertijd kans om kaartjes voor een festival in de wacht te slepen. Op de Facebook pagina van Face This kun je bijhouden wanneer en met welke shirts je kans maakt op een kaartje voor onder andere Extrema, Loveland en Solar.

Een hoop keuze met deze schattige collectie!

Met de aankoop van een shirt scoor je een leuk item wetende dat je mensen aan de andere kant van de wereld aan een betere toekomst helpt. Een mooi initiatief!

www.facethis.nl

(Manouk de Boer)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties