0

Amsterdam – We kennen het merk natuurlijk allemaal door haar bekende, kleurrijke en vrouwelijke tassen en portemonnees. Nu komt het bedrijf Fab. met een eigen schoenencollectie.

Misschien had je de schoenen al gezien in het report van de Modefabriek, maar nu staat de zomercollectie van Fab. Shoes ook daadwerkelijk online op de website! De eerste schoenenlijn bestaat uit stoere, sexy pumps in zestien verschillende soorten kleuren, suède of glad leer. De keuze bestaat uit hakken met of zonder peeptoe en bij sommige schoenen zit er een gouden ritsje op de hiel, dezelfde rits die verwerkt is in de tassen. Aan de onderkant van de zool van de pump is het bekende hartje van Fab. te zien.

Daarnaast zijn er nog de absolute favourites in de collectie, de ballerina’s en de überhippe loafers waarin lovestuds verwerkt zijn. Dit zijn studs in de vorm van een hartje.

Elke flat shoe is verkrijgbaar in negen verschillende kleuren. De prijzen van de schoenen zijn ook erg aantrekkelijk, voor een paar pumps betaal je € 149,-, voor de ballerina’s € 129,- en voor de fabolous loafers moet je € 139,- neerleggen.

Wij zijn nu al enorm fan van de schoenencollectie, net zoals de andere producten van Fab.

Benieuwd naar de eerste collectie van Fab. Shoes? Klik dan op de afbeelding hieronder!

Bekijk gauw alle kleuren waarin de schoenen verkrijgbaar zijn op de website.

www.fab.nl

(Tekst: Wendy Heuvelman)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties