0

Amsterdam – De wintercollectie van het Nederlandse fashionlabel Expresso is weer om te smullen. Met vier stijlvolle thema’s met onder meer Chanel invloeden en fijne breisels kan je alles vinden om deze herfst en winter stylish door te komen.

Het eerste thema draagt de naam ‘Soft Rocks’. Het is een thema waarin het vrouwelijk silhouet met stoere accenten centraal staat. Het word uitgevoerd in diep donkerblauw in combinatie met helder kobalt voor extra kleur en zwart en taupe als de accentkleuren. Trademarks van dit thema zijn de dubbele rijen knopen, epauletten en zakken met klep voor een militaire touch.

'Soft Rocks'

‘Couture Chic’ is de naam van het tweede thema. Dit thema is geïnspireerd op Coco Chanel en bestaat uit mooie items waarin klassieke elementen stijlvol gecombineerd worden met vrouwelijke details. Denk aan satijnen striklinten, corsages en kant. Het tweed jasje heeft bijvoorbeeld een moderne twist gekregen met details zoals leer, rits tape, rafelranden en studs. Daarnaast zit natuurlijk een tijdloos item erin waaronder de Little Black Dress.  De kleuren die centraal staan zijn zwart en off white, what else?

'Couture Chic'

Als naam voor het derde thema koos het merk voor ‘Paparazzi Party’. De naam zegt het al. Het bevat de meest glamorous items voor de ultieme filmsterrenlook. De kleuren die worden gebruikt zijn paars, groen en roze, kleuren die flatterend zijn voor iedere type vrouw. In dit thema bevinden zich vooral feestelijke items met pailletten en prints.

'Paparazzi Party'

Het laatste thema heet ‘Natural Melange’, hierbij neemt Expresso afscheid van de donkere kleuren van de winter en kiest ze voor alle kleuren grijs. Het bestaat voornamelijk uit truien en vesten, heerlijk voor thuis of een lekkere wandeling buiten. De gebruiken stoffen zijn sweat en wol. Een item die je zeker niet mag missen is de lange licht flared rok die een sluik silhouet creëert.

'Nature Melange'

Wat vind jij van de thema’s van Expresso? Heb jij al een favoriet thema?

www.expresso.nl

(Charisse Stoffels)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties