0

Amsterdam – De passie voor fashion is bij Dyanne Beekman groot. Om haar fans hier in deel te laten nemen, heeft ze begin dit jaar een oproep via social media geplaatst om een eigen ‘Dyhart’ t-shirt te ontwerpen. Deze wordt opgenomen in de nieuwe Dyanne collectie.

Donderdag 26 april worden de twee leukste ontwerpen op t-shirts uitgebracht. Het DYANNE LT(D) 05 t-shirt is verpakt als een collector’s item en ziet er stoer en stijvol uit met een unieke print. Het wordt in een beperkte oplage onder de 50 winkels verspreid, waar ook de DYANNE SS12 collectie wordt verkocht.

Dyanne was blij met alle inzendingen en was verrast over al het creatieve talent wat er in Nederland rondloopt. De lijn die ze uitbrengt is door en voor vrouwen gemaakt. Vanaf nu wordt bij elke collectie één limited edition uitgebracht. Het leuke aan dit t-shirt is, dat hij ook nog eens binnenstebuiten te dragen valt.

De winnaressen zijn Mirelle Bammers Wagenaar en Karin van Doornik. Beide krijgen ze tien van hun eigen t-shirts mee en een verwenmoment van Beekman Group.

Kijk op de website van Dyanne voor de verkooppunten en houdt haar in de gaten voor de volgende winactie. Bekijk hieronder de foto’s van de t-shirts.

Dyanne in collector's item t-shirt

Dyanne samen met de winaressen Mirella en Kim in het collector's t-shirt

www.dyanne.nl

(Tekst: Lisa Tervoort)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties