0

Doutzen KroesAmsterdam – Zoals we al eerder berichte is topmodel Doutzen Kroes het gezicht van de winter collectie van REPEAT. Met de campagne ‘Seduce your skin’ wil REPEAT de zachtheid van cashmere benadrukken. Voor degene die nog niet wisten dat onze Doutzen vertegenwoordigster van het luxe merk is, kunnen er nu zeker niet meer omheen!

Repeat’s outdoor campagne bestaat namelijk uit fantastisch gefotografeerde advertenties, een vernieuwde website, online strategie, en een billboard presentatie. Vooral het laatste marketing tool zal de door velen niet onopgemerkt blijven. Doutzen siert namelijk met een overweldigend groot billboard van 12 oktober t/m 9 november de Dam, Muntplein en het Koningsplein in Amsterdam.

Vanaf het ABN AMRO gebouw verleidt Doutzen Kroes de voorbijgangers op de Dam tot de ultra zachte cashmere kleding van Repeat. Het billboard hangt slechts een steenworp afstand van Repeat’s shop-in-shop in warenhuis de Bijenkorf.

Laat jij je verleiden door Doutzen? Kijk dan op www.repeat.ch voor de campagne en  wintercollectie van het intens zachtaardige label

(Juliët Oosterom)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties