0

NEW COLLECTION: Danie for ManfieldAmsterdam – Modeminnend Nederland moet er nog even op wachten, midden augustus lanceert sterren styliste Danie Bles een nieuwe Mix & Match Fall Collection voor Manfield. Als dé stylist van tout bekend Nederland weet Danie altijd wat hot en happening is. Na het succes van de eerste Mix & Match by Danie for Manfield collectie, kon een vervolg niet uitblijven…

Danie Bles is expert op het gebied van mode. Behalve haar werk voor fashion magazines en televisieprogramma’s kleedt zij vele bekende Nederlandse vrouwen zoals Yolanthe Cabau van Kasbergen, Nikkie Plessen en Sylvie van der Vaart. “Al mijn klanten zijn stuk voor stuk bijzondere vrouwen, waar ik veel inspiratie uit haal. Een nieuw seizoen, betekent tijd voor nieuwe schoenen! Het design team van Manfield heeft mij de vrije hand gegeven en ik ben trots op het resultaat! Deze keer heb ik mij door Yolanthe laten inspireren, zij staat nu helemaal in de spotlights”, aldus Danie Bles.
NEW COLLECTION: Danie for Manfield NEW COLLECTION: Danie for Manfield Danie: “ Yolanthe is sexy, glamour en classic with a fashion twist. Of Yolanthe nu op de rode loper staat, een show presenteert of met vriendinnen gaat winkelen: zij ziet er altijd goed uit. Yolanthe is op haar mooist als ze zich tijdloos kleedt, van ieder seizoen kiest zij de mooiste fashion classic items, zoals een Burberry trenchcoat, Lanvin tas of een French Connection simpel donkerblauw jurkje. Daarbij draagt zij dan een trendy accessoire, zoals in dit geval de enkellaarsjes. Deze laarsjes kun je ook combineren met een leren broekje of skinny jeans en een off shoulder trui”.

Als je zoveel met schoenen, leer, suède, hakken en perfecte pasvormen bezig bent, wordt de verleiding wel erg groot om ook voor jezelf een schoen te ontwerpen! Als de warme zomerdagen straks voorbij zijn en het weer omslaat, wordt het tijd voor een paar trendy boots.  “Ik heb bij vele designers te gekke boots gezien en nu heb ik eindelijk mijn eigen laars, geïnspireerd op de trends van dit seizoen en een beetje op mezelf. Deze laars in zand of antraciet is een voorbeeld van een goede investering omdat het zeker langer dan één seizoen meegaat!” aldus Danie Bles.

Verkoopprijs enkellaars:    € 129,99

Verkoopprijs laars:              € 159,99

www.manfield.nl

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties