0

Amsterdam – Het accessoire label Club Manhattan kan je het beste omschrijven met de term ‘Rock Chique’. Hun stijlvolle collectie bestaat uit sieraden gevuld met studs, spikes, veren, en kruizen, wat er voor zorgt dat het stuk voor stuk echte eyecatchers zijn!

Het label laat zich inspireren door het hippe en snelle stadsleven in New York, wat te merken is aan de items binnen hun huidige collectie. Daar vind je onder andere een rock ’n roll, double cross ring en edgy sword earrings. De echte trendsetters kiezen voor een opvallende ear cuff, een hanger voor om je oorschelp, die belegd is met kruizen of veertjes.

Vanuit de thuisbasis in Amsterdam brengt het merk jaarlijks verschillende collecties uit met statement sieraden in kleurschakeringen van excentriek goud tot subtiel zilver.

De prijzen van de sieraden variëren tussen €14,95 en €29,95. Dit laat zien dat het volgen van de laatste trends niet duur hoeft te zijn. Club Manhattan verovert al menig fashionista’s , zo zijn ook Georgina Verbaan en X-Factor winnares Rochelle zijn al fan!

Lion necklace, Gun Necklace en Studded ring

Veren staan centraal!

Club Manhattan logo

'Feather Earcuff' - €24,95

'Double Ring Cross silver' - €17,95

'Bracelet Chain' - €19,95

'Knotted Cuff' - €19,95

'Statement Chains Earrings gold' - €24,95

'Stud earrings'

Wat vind jij van de sieraden van Club Manhattan?

www.clubmanhattan.nl

(Charisse Stoffels)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties