0

Amsterdam – Clarks Originals komt dit najaar weer met een aantal fijne modelletjes. Of je nu voor casual of chique gaat: het zit er allemaal tussen. Extra leuk is de samenwerking met het merk Thistle & Broom die gebreide enkelmanchetten ontwierp voor op de bekende Desert boot. Wij zijn fan.

In de nieuwste najaarscollectie vind je onder andere Desert boots van leer en suède en zelfs eentje gemaakt van wol uit de Elvet Woollen Mill, een van de laatste werkende molen in Wales. Authenticiteit ten top! Wil je je schoen iets warmer hebben, dan is de Desert Snug – met wol als voering – iets voor jou want heerlijk warm voor in de winter. Ook de Desert Spring – laars met de combinatie leer en suède – de Desert Grazer – in suède en leren variant – zijn zeker aanraders. Comfortabele instappers zijn de Natalie, Faraway Fell en de Lugger in verschillende soorten en kleuren.

Ga je toch liever voor sportief dan zijn de sneakers Othello Babes perfect. Voor een avondje uit zijn er de hakjes als de Kitzi Fun – enkellaarsjes – Kitzy Girl – Mary Janes – en Yarra Gold: comfi ballerina wedges. ILFN’s favoriet is de zwarte Yarra Desert: een comfortabele Desert boot met sleehak. Heerlijk voor een dagje winkelen.

Extra leuk: de presentatie van de nieuwste collectie ging gepaard met een boottochtje langs de Amsterdamse grachten én een akoestisch optreden van Moke. Bekijk de beelden hieronder.

De mannen van Moke. Credits: Jimmy Wesel.

Het akoestische optreden van Moke was een succe. Credits: Jimmy Wesel.

Boottochtje langs de grachtjes van Amsterda. Credits: Jimmy Wesel.

Desert Boot

Desert Spring

Kitzy Fun

Othello Babe

Yarra Desert

Desert Boot Leaf

Gemaakt van wol uit de Elvet Woolen Mill

Gemaakt van Thistle & Broom wol

www.clarksoriginals.com

(Elisah Jacobs)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties