0

Amsterdam – Nog een paar dagen en dan begint het EK al. Al zijn we niet gek op voetbal onze oranje outfits liggen al op ons te wachten. Het weer zit alleen niet mee maar de fashionable EK collectie van Bristol biedt daar uitkomst voor.

Naast alle leuke t-shirt die in de webshop van ILFN worden verkocht is er ook een fashionable EK collectie bij Bristol. Deze bestaat uit oranje regenlaarzen en t-shirts. Er zijn in totaal vijf t-shirts maar ons oog viel eigenlijk gelijk op twee met de tekst I Love Football. Hierbij is ‘Love‘ in een hartjes vorm en het kan ook niet anders dat wij daar helemaal weg van zijn. Op één van de andere t-shirt staat de tekst ‘it ain’t much if it ain’t Dutch’. Het is als of we het zelf bedacht hebben en we moeten er ook hard om lachen.

We hadden liever dat de zon had geschenen maar dat zit er even niet in. Om ons toch wel helemaal oranje te kleden heeft Bristol ook oranje regenlaarzen. Helemaal fashionable zijn ze en je betaalt er maar 10 euro voor. Koop ze dus snel en ren een rondje buiten in de regen als Nederland een doelpunt scoort.

De collectie is bij alle Bristol winkels te koop of op de website. Benieuwd naar de collectie, bekijk de foto’s hieronder en klik erop om te bestellen.

Bristol Laars EK 2012 voor € 10,-

Bristol 2-Bizzy T-shirt voor € 8,99

Bristol Panther T-shirt Zwart voor € 8,99

Bristol Panther T-shirt Oranje voor € 8,99

Bristol 2-Bizzy T-shirt Oranje voor € 13,99

Bristol 2-Bizzy T-shirt Geprint voor € 13,99

www.bristol.nl

(Tekst: Lisa Tervoort)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties