0

Amsterdam – Het lichaam van Gisele Bündchen is gewoon perfect. Ze maakt het nu mogelijk voor ons om haar rondingen over te nemen. Haar tweede lingeriecollectie ligt namelijk alweer in de winkels.

De Gisele Bündchen Brazilian Intimates collectie is een samenwerking met het lingeriemerk Hope. De lijn is sensueel, eigenzinnig en helemaal volgens de laatste trend. Het bestaat dan ook uit de drie verschillende thema’s: Diva, Wish en Rococo. Materialen als satijn, zijde en kant zijn erin verwerkt.

Met de Diva collectie laat je een romatische kant van jezelf zien. Deze lijn laat je vrouwelijke rondingen goed uitkomen. De Wish line bestaat uit veel kant en daarmee wordt je een mysterieuze vrouw. Eén en al sex-appeal ben je in deze setjes. En wil je op en top vrouw voelen, kies dan voor de Rococo lijn. Deze lijn heeft alle materialen satijn, zijde en kant gecombineerd.

Gisele zegt zelf dat ze een classy collectie met een sexy touch wilde maken. De lingerie bestaat uit beha’s die je dagelijks kunt dragen maar ook voor speciale gelegenheden. Het soort beha wat je aanhebt zegt namelijk veel over je stemming en persoonlijkheid. Om te kijken of alles mooi staat is ze zelf het doorpasmodel geweest.

Willen jullie ook graag een setje van Gisele?

Gisele Bündchen poseert voor haar eigen Brazilian Intimates collectie.

Een sexy setje met kant, die willen wij ook...

We krijgen nu precies dezelfde rondingen als Gisele.

Zelfs in dit setje.

www.gbintimates.com.br

(Tekst: Lisa Tervoort)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties