0

Amsterdam – AVEDA vindt dat we ons veel te druk maken. Wat is er nou beter als je een stressweekje hebt, om even lekker de tijd te nemen voor jezelf op meerdere momenten gedurende de dag.

Het beautymerk heeft daarom een lijn gecreëerd die ons weer helemaal tot rust laat komen. In de producten zitten ingrediënten als lavendel, muskaat salie en vetiver. Hiervan is bewezen dat ze stress verminderen, slapeloosheid tegengaan en kalmerend en ontspannend werken. Met behulp van aroma, ademhaling en aanraking kun je weer helemaal relaxt worden!

Allereerst is er een bodylotion die je gedurende de hele dag hydrateert met behulp van organische shea butter en zonnebloemolie, maar daarnaast ook rustgevende ingrediënten heeft. Maar ook als je niet thuis bent, kun je even een rustmomentje nemen met de Stress-Fix Rollerball.

Na een drukke dag is het fijn om een bad te nemen. AVEDA heeft ook een badzout gecreëerd die de conditie van de huid verbetert en je relaxt maakt. Bij alle producten is het belangrijk dat je de tijd neemt om ze te gebruiken, ontspanningsoefeningen doet en vooral de geur goed opsnuift!

De Stress-Fix bodylotion (€ 38,75), Stress-Fix Rollerball (€ 19,65) en de Stress-Fix Soaking Bath Salts (€ 47,-) zijn verkrijgbaar vanaf begin 2012 bij AVEDA-verkooppunten.

Alle producten in de Stress-Fix lijn

www.aveda.nl

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties