0

Amsterdam – Een nieuwe dag en die kunnen we weer beginnen met een leuk nieuwtje over een nieuwe collectie. We kennen allemaal Addy van den Krommenacker wel. Sinds Addy tien jaar geleden begon als couturier worden zijn ontwerpen vaak gedragen.

Wij zouden ook wel zo een mooie jurk willen, en zo hebben nog meer mensen onder ons dat verlangen. Wij hebben goed nieuws! Want de succesvolle ontwerper komt namelijk met een betaalbare collectie die exclusief verkrijgbaar zal zijn bij winkelketen Steps. De collectie zal bestaan uit zwierige lange jurken en korte cocktailmodellen met aangesloten lijfje en klokkende rok. Ook bevat de collectie een trenchcoat, jasje, een bijzonder off shoulder blousje en een jeans! En voor diegene waarbij binnenkort de kerkklokken zullen gaan luiden goed opgelet Addy heeft namelijk ook een trouwjurk ontworpen. En je zou misschien denken waarom Steps? De reden hiervoor is dat Steps bekends staat om haar jurken en vrouwelijke collecties. De collectie hangt vanaf 30 maart in honderd Stepwinkels. En wil jij nou een Addy item bemachtigen? De prijzen variëren tussen de  € 119,95 tot € 219,95 euro!

You need to a flashplayer enabled browser to view this YouTube video

Modeontwerper Addy van den Krommenacker overhandigde gisteren tijdens een speciale Valentijnslunch officieel de eerste jurken uit zijn collectie voor Steps aan enkele van zijn dierbare muzes en vriendinnen.

www.steps.nl (Tekst: Melanie Karolewski)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties