0

Amsterdam – Het lekkere weer is juist net van start gegaan maar de herfstcollecties staan alweer voor de deur. 10 feet komt met een romantische collectie voor de koudere herfstdagen. Zoals ze zelf zeggen is de collectie ontworpen met liefde.

De collectie is op te delen in verschillende thema’s: Autumn favorites, Fall in love, Half time en Cutting edge. Voor Autumn favorites zijn ‘de klassiekers’ in een nieuw jasje gestoken. Denk aan vliegeniers jassen, houtje-touwtje jassen, skinny’s, cargo’s en boyfriend overhemden. Kleuren als caramel, camel en mocca staan centraal met donkeroranje details.

Voor de lijn Fall in love worden alle vrouwelijke en liefelijke stijlen bij elkaar gevoegd. Hierbij moet je denken aan soepele, transparante stoffen met schattige prints en details. Details als strikjes, ruffles en mini paddenstoeltjes. Kleuren die centraal staan zijn nude kleuren en andere pastelkleurtjes.

Half time is een line-up van retro en sporty-chic outfits. Hierbij moet je denken aan stylish sweaters, boyfriend denims en prachtig gesneden jassen en parka’s. Erg leuk is om de schattige items van Autumn favorites te combineren met wat stoerdere stukken van Half time.

Cutting edge is een verzameling krachtige items waarbij de nadruk wordt gelegd op stofgebruik, gesneden vormen en texturen. In deze lijn ontbreekt kleur namelijk. Zwart en diep donkerblauw zijn de leading kleuren. Sommige items zijn voorzien van leren details om er een edgy randje aan te geven.

10 Feet komt dus met een heel veelzijdige collectie dit najaar. Voor ieder wat wils!

www.10FEET.nl

(Anne Rutte)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties