0

Amsterdam – Ben jij een echte soap liefhebber? Dan zul je erg blij zijn met deze nieuwe samenwerking. De producenten achter de populaire soap The Young & The Restless hebben namelijk de handen ineen geslagen met de makers van Jabot Cosmetics om een geheel nieuwe make-up lijn te lanceren.

De nieuwe make-up, genaamd Camera Ready Color, is volgens de makers heel innovatief en geschikt voor de rode loper en nachtelijke escapades. Daarnaast bevatten de make-upjes anti-verouderingsmiddelen, waardoor je dus jong eruit blijft zien. Altijd belangrijk natuurlijk in de soapwereld.

Het leuke aan deze make-up lijn is dat de lancering zal worden verwerkt in de verhaallijn van de soap. Wel op een organische manier, aldus de schrijvers van The Young & Restless. Fans zullen van dichtbij kunnen volgen hoe de ontwikkelingen van de lijn vorderen in de show en zullen op een gegeven moment de producten dus zelf kunnen aanschaffen.

Tracey Bregman, die in de serie Lauren Fenmore speelt, is het nieuwe gezicht van de lijn. Vanaf augustus zal de nieuwe samenwerking in de Amerikaanse winkels liggen. Het is nog niet duidelijk of deze make-up ook in Nederland verkrijgbaar zal zijn, maar wij vinden het stiekem wel leuk zo’n samenwerking.

Kijk jij naar The Young & The Restless en wat vind jij van deze nieuwe samenwerking?

De make-up zal van ons allemaal een soapster maken, als we de makers mogen geloven.

Tracey Bregman zal het gezicht worden van de nieuwe make-up collectie!

(www.stylelist.com)

(Anna Nikbakht Nooshin)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties