0

Amsterdam – Speciaal voor de dames die een iets strakkere huid willen, hebben NIVEA en Reebok de handen ineen geslagen. Samen ontwikkelden zij een programma om jouw lichaam klaar te stomen voor de zwoele zomerdagen.

De revolutionaire EasyTone sneakers van Reebok zijn ontworpen met een unieke techniek van balanskussentje die een natuurlijk instabiliteit veroorzaken. Dit zorgt ervoor dat je bil- en beenspieren zich aanpassen waardoor je spieren zich flink aanspannen. Het resultaat: een strakkere huid door de aangespannen spieren en een gladde huid door een verhoogde bloedcirculatie.

Maar dat is nog niet alles, de huid moet ook onderhouden worden en met de beautyproducten van Nivea help je de natuur een handje. De Goodbye Cellulite Gel en Serum geven je net dat beetje extra voor een gezone, stevige en verzorgde huid. Ook biedt Nivea de verstevigende body lotion en milk met co-enzym Q10, wat bijdraagt aan de energietoevoer in de cellen. De Britse Sarah Maxwell is ambassadeur van het project. De lifestyle coach staat bekend om haar no-nonsense benadering met eenvoudig en gemakkelijk uit te voeren oefeningen.

Bekijk hier uitleg over de EasyTone schoen van Reebok:

www.reebok.nl

www.nivea.nl

(Ramona van Leeuwaarde)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties