0

Amsterdam – Telefoonmerken die hun krachten bundelen met designers, het komt niet zelden voor. Sony Ericsson werkte al samen met Dolce & Gabbana en Samsung deed het met Hugo Boss en Armani.

Het is alweer een tijdje geleden, maar LG heeft met Prada ook al eens twee telefoons gemaakt. Nu, drie jaar en vele technologische innovaties later, vonden ze het tijd voor een derde ontwerp.

De Prada Phone by LG 3.0 is een plaatje om te zien. Maar ook van binnen zit het prima. Het scherm is bijzonder helder dankzij de achthonderd nits (dat staat gelijk aan het licht van achthonderd kaarsen). De telefoon werkt op basis van Android Gingerbread en er is alweer een update gepland naar Android Ice Cream Sandwich. Verder beschikt het over een acht megapixel camera, een Dual Core/Duo Channel processor van 1,0 gHZ en dualband wifi voor snel draadloos internet.

Genoeg technische praatjes. Hoewel de telefoon er van zichzelf al prachtig uit ziet, kun je het apparaat nog verder verfraaien met een bluetooth headset en Prada-waardige hoesjes.

De Prada Phone by LG 3.0 gaat begin 2012 in de verkoop. Wat de telefoon gaat kosten is nog niet bekend.

Zou jij de telefoon kopen?

www.prada.com

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties