0

Amsterdam – Zoals we inmiddels al weten staat de maand oktober geheel in het teken van borstkanker. Zo worden er allerlei acties gehouden en werken veel bedrijven samen met de bekende stichting Pink Ribbon.

Zo ook Claudio Ferrici en Tom Sebastian, die dit jaar samen de Crystal Edition Pink Ribbon Designed byTOM bag uitbrengen.

De tas kan het beste worden omschreven als ‘een unieke knalroze uitvoering van de meest handige fashion bag van Nederlandse bodem’. Uiteraard gaat de complete opbrengst van de tassen naar Pink Ribbon. Claudio en Tom zijn het perfecte team voor deze klus. De mannen hebben namelijk in 2009 een unieke tas ontworpen waar menig fashionista van droomde. En vandaag de dag is die tas uitgegroeid tot een unieke en orginele collectie met liefhebbers door heel Europa!

De Limited Edition Pink Ribbon variant is uitgevoerd in knalroze crunch lak, die het een opvallende en vrouwelijke look geeft en ook de kristallen om de belijning mag niet ontbreken. De tas is op en top ladylike en een eerbetoon aan Pink Ribbon en alle vrouwen die het gevecht met borstkanker zijn aangegaan.

De Crystal Limited Edition Pink tas van byTOM

Wat vind jij van de tas? Ga jij hem aanschaffen?

www.pinkribbon.nl

(Charisse Stoffels)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties