0
Begrafenis Make-up

Amsterdam – Hmmm, een beetje een freaky nieuwtje dit, zo op de vroege ochtend, maar we knallen ‘m er toch even in: het Britse make-up merk Illamasqua gaat samenwerken met de Londense uitvaartmaatschappij Leverton & Sons.

Illamasqua staat bekend om haar gothic-looks, dus àls er een make-upmerk is dat zich moet verdiepen in het opmaken van overleden personen, kunnen we ons voorstellen dat het dan dit merk moet zijn.

En tja, dode mensen zien er nou eenmaal niet al te glamoureus uit en hebben hebben een flinke laag make-up nodig om toonbaar in hun kist te liggen. Klinkt als een gat in de markt! Anyway, dit zegt Illamasqua op haar site:

“Illamasqua moedigt mensen altijd aan om zichzelf te uiten en hun uiterlijk hoe dan ook te omarmen, waarom zou dat dan ineens veranderen als je dood bent? Deze make-up is een viering van het leven, je hebt de kans om voor de laatste keer te stralen als je glamoureuze zelf. De rit naar het hiernamaals is ontzettend belangrijk, waarom wil je daar dan geen fabulous make-up bij dragen?”

Begrafenis Make-Up

Iets voor jou: een uitgebreide make-up sessie voor je je graf in gaat?

Eh ja, waarom niet? Misschien omdat we toch genoeg hebben aan een goede laag Chanel-foundation, ons Dior-lipglossje en Maybelline-mascara?

En nog een reden: om je grafje in te gaan na een begrafenismake-up sessie van een make-up artist van Illamasqua, zijn je nabestaanden bijna 500 euro armer.

www.illamasqua.com

(Nina de Bruijn)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties