0

Amsterdam – Er gingen al geruchten de ronde over een samenwerking tussen het Belgische Maison Martin Margiela en kledingketen H&M. Het Belgische modehuis zou hiermee in de voetsporen treden van namen als Lanvin, Marni, Viktor&Rolf en vele anderen.

De conceptuele en tijdloze stijl met witte nuances van Maison Martin Margiela zou een goede aansluiting zijn op de collecties die H&M graag aanbiedt. We kunnen nu dan ook met zekerheid zeggen dat deze samenwerking een feit is! In de herfst van dit jaar zal de collectie verkrijgbaar zijn bij meer dan 230 H&M winkels en online in de webshop. Op donderdag 15 november kunnen we weer massaal voor de deuren van onze plaatselijke H&M’s gaan liggen, want op deze dag komt de herfst/winter collectie overal te hangen.

Beide partijen zijn heel enthousiast over de komende samenwerking. Zo zegt H&M dat het een “fantastisch en gedenkwaardig modemoment zal zijn” en vertelt Maison Martin Margiela dat de manier waarop de twee modehuizen hun werelden gaan combineren “iedereen zal verrassen”.

Benieuwd naar deze bijzondere samenwerking? Bekijk hieronder een filmpje om een sfeerimpressie van de collectie te krijgen.

You need to a flashplayer enabled browser to view this YouTube video

Maison Martin Margiela voor H&M

www.hm.com

www.maisonmartinmargiela.com

(Tekst: Kimberly van Stokrom)

 

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties