0

Amsterdam – Van de ‘Kardashian Family’ is Khloe waarschijnlijk het meest wulps van allemaal. Maar wulps hoeft niet negatief te zijn, want haar rondingen leent ze mooi uit voor Nivea.

De Goodbye Cellulite, Hello Bikini! wedstrijd van Nivea volgt deze vollere madame in haar strijd tegen cellulitis. De wedstrijd is een fitness en voedingsprogramma met workouts en adviseurs om je die bikini in te hijsen. “Ik pleit graag voor iets wat vrouwen helpt en hen meer zelfvertrouwen geeft. En al helemaal omdat ik me zo kan inleven in iets wat zo gevoelig ligt als cellulitis”, zo vertelt Khloe over haar samenwerking met Nivea.

Hoewel wij Khloe een prachtige verschijning vinden, ziet de televisiester dat niet altijd zo. Ze is dan ook erg openhartig over haar gewichtsproblemen. Op haar blog schrijft ze alles van haar af. “Mijn gewicht gaat altijd op en neer, ik vecht er altijd tegen.” Wij zouden het niet erg vinden om meer dames te zien met zo’n prachtig, vol figuur als Khloe, niks mis mee! Benieuwd of de challenge gaat werken!

(www.nivea.com) en (www.khloek.com)

(Ramona van Leeuwaarde)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties